Vásárlás

Várnak ránk a Harry Potter könyvek!

2018-05-07

Az ember olykor szeretné azt hinni, hogy sokkal több annál a hús és vér testnél, mint ami valójában. Gyakran érezhetjük azt, hogy sokkal többre vagyunk hivatottak, mint 70-80 éven át csak robotolni és szenvedni. Valójában csakis rajtunk múlik, hogy milyen életet élünk. Bár valószínűleg az nem lesz olyan izgalmakkal teli, akárcsak a Harry Potter könyvek főszereplőjének az élete.

Igaz, hogy a varázslás a fantázia kategóriába tartozik, de sohasem tudhatjuk, velünk nem történik-e kivétel. Egy híres mondás szerint, a varázslat csupán olyan tudomány, amit még nem értünk. Akár ezen filozófiára is épülhetnének a Harry Potter könyvek. A közismert regénysorozatból film is készült, ami gyorsan meghódította a világot.

Már az első részekben sok kérdés merült fel és az elképesztő kalandokban sem volt hiány. Gyerekek és felnőttek egyaránt örömmel lapozzák a Harry Potter könyvek fejezeteit. A több 100 oldalas mű olyan élményeket nyújt, amelyeket megéri átélni. Felkeresve a scifimarket.hu webfelületet, bármelyik részt egyszerűen megrendelhetjük, de érdemes egyszerre az egész sorozatot beszerezni.