Siemens vezetékes rendszertelefon
Vásárlás

Siemens vezetékes rendszertelefon dönthető képernyővel

2021-04-16

Minden cégvezető jól tudja, hogy legyen kis- vagy nagyvállalkozás, a gördülékeny ügyintézés és munkament szempontjából a legfontosabb a kommunikáció. A Siemens vezetékes rendszertelefon olyan kitűnő funkciókat kínál, amivel ez a kritérium kifogástalanul valósul meg a gyakorlatban.

Csak egy gombnyomás és máris elérhetjük az adott részleget. Azonnal felvehetjük a kapcsolatot a partnerekkel, szponzorokkal. Az Unify digitális rendszerkészülék modern kialakítása egyből szembeötlik, az állítható TFT kijelző láttán.

Olyan extrákkal lett ellátva, mint a kétirányú kihangosítás. Ennek köszönhetően, végig szabad marad a használó keze, hiszen nem kell tartania a kagylót.

A kihangosítás visszhang elnyomó támogatást is kapott, a tisztább, érthetőbb hívások lebonyolítása érdekében. Ez a különleges IP telefon 6 szabadon programozható funkcióbillentyűvel lett ellátva, ezen kívül 8 programozható érintőgomb is helyet kapott a repertoárban. A Siemens vezetékes rendszertelefon digitális telefonkönyve egészen 1000 bejegyzésig bővíthető, amiben tagok és csoportok hozhatóak létre.