Vásárlás

Rendezvénysátrak többféle méretben

2018-07-21

A különböző családi eseményeket mindenki szereti megünnepelni és ezért szokott a társaság általában kibérelni egy éttermet vagy más rendezvénytermet.

Amennyiben meghittebb hangulatra van szükség, akkor nem árt beszerezni egyet a rendezvénysátrak megannyi típusából, amelyek a vivahome.hu weboldalon találhatóak, rendkívül jó áron. Könnyedén összeállítható, jól véd az erős napsütéstől, esőtől, széltől.

Nem kell bevonulni a négy fal közé, hiszen ezekben tökéletes hangulatban lehet élvezni a grillpartit, még abban az esetben is, hogyha az időjárás nem túl barátságos az adott napon.

Ellenáll az erősebb, szélnek, mivel a rendezvénysátrak lábait egyszerűen rögzíteni lehet a földbe szúrható kampókkal. Hogyha nincs szükség az oldalaira, akkor azokat fel lehet hajtani. Ideális azokon az udvarokon vagy kertekben, ahol kevés az árnyék Sokkal célszerűbb a rendezvénysátrak alatt felszolgálni az ételeket, mivel így mindenki kényelmesen fogyaszthatja el, ráadásul egytől-egyig UV védelemmel is el vannak látva.