Szolgáltatás

Privát szférát előnyben részesítő fonyódi szállás

2021-04-30

Az utóbbi évben sajnos egyre kevesebb teret engedhettünk az utazásoknak és a nyaralásnak, azonban idén ez változni látszik. A Sunset Resort fonyódi szállás nemcsak tökéletes alkalmat nyújt a pihenésre, hanem félautomata rendszere miatt maradéktalanul biztonságos is.

Tulajdonképpen ez a rendszer lehetővé teszi, hogy rendkívül kevés alkalommal találkozzanak, érintkezzenek a vendégek a személyzettel. Már a foglaláshoz is elegendő pusztán az okostelefonunkat használni, amivel rendkívül egyszerűen és gyorsan választhatjuk ki a megfelelő időpontot, meg szobát.

Az eszköz pedig a továbbiakban is hasznosnak bizonyulhat, hiszen az érkezésünk előtt is elintézhetjük a check-in egy részét. A mobilunkra pedig érdemes telepíteni a fonyódi szálláshoz tartozó applikációt, ami a későbbiekben kulcsként is használható.

Illetve ezen tudjuk majd lefoglalni, elérni a szobához igénybe vehető szolgáltatásokat. Ezzel a félautomata rendszerrel pedig láthatóan sokkal egyszerűbb és modernebb a nyaralás, ami a pandémiát követően hatalmas előny.