ovis ágynemű huzat
Vásárlás

Ovis ágynemű huzat a gyerekek kedvenc mesehőseivel

2022-07-06

Az óvoda elkezdése jelentős esemény egy kisgyermek életében. Hogy ez minél zökkenőmentesebben történjen, jó, ha viszünk a kicsinek egy olyan ovis ágynemű huzat modellt, amin a kedvenc mesehősei vagy állatai vannak. A gyerekek ugyanis sokkal könnyebben megszokják az új helyeket és helyzeteket, ha „megy” velük egy kedvenc tárgy is.

Ez lehet játék, plüss, takaró, de akár egy szép, színes ágynemű huzat is. A szülők szempontjából azonban ennek mérete, anyaga is nagyon fontos. A mesesgyerekbolt.hu webáruház virtuális polcain olyan ovis ágynemű huzat változatok találhatóak, amelyek mind méretben, mind minőségben maradéktalanul megfelelnek. A könnyű, tiszta pamutból készült huzat takarásában a lurkó kényelmesen töltheti a déli pihenőjét, hiszen nem izzad bele.

A webshop termékpalettája igen gazdag, úgy a fiús, mint a lányos ovis ágynemű huzat változatokban. A csodálatos modelleken visszaköszönnek a Mancs Őrjárat, Thomas és barátai vagy Sam, a tűzoltó hősei. A kislányok Minniet, Barbiet vagy Peppa Malacot is megcsodálhatják mindennap az ágyneműn.