etikett címke
Vásárlás

Miért pont a papír etikett címke?

2022-06-23
Sokan a címkék megvételekor nem csupán a minőséget nézik, hanem az árat is. A legkedvezőbb árú etikett címke kétségtelenül a papír öntapadó fajta. Az A4-es típus a legeredményesebb megoldást jelenti kedvező költségűek közül. Főleg abban az esetben válik ez be, amikor nincs szükség a kellékre nagyobb mennyiségben, vagy nem kell gyakran használni a címkéket.
Az íves etikett címke használatához nem feltétlenül szükséges tekercses címkenyomtató, hanem az irodában található tintasugaras vagy lézer nyomtató is remekül beválik. Jó oldala továbbá, hogy beltéri körülmények között is hosszú távú jelölést nyújt. A papír alapanyagú etikett címke ilyen helyzetben remekül beválik a címkézési feladatok ellátására.

Gondolni lehet itt az árazásra, jelölésre, vonalkódozásra vagy épp a produktumleírásra. A papír alapanyaghoz társult ragasztó széles hőmérsékleti tartományban biztosít tartós jelölést. Ami pedig a további pozitívuma, hogy egyszerű azonosítást és termékkövetést tesz lehetővé. Az A4 íves etikett címke használatának a kiváltása szinte lehetetlen más megoldásokkal és teljesen mindegy, hogy mi a cél.
A termékkövetés, a marketing szempontú munka és sok minden más esetén is ez jelenti a biztos módszert.  Az esztétikus megjelenésével egy szépen megtervezett és nyomtatott etikett címke növeli a vállalat imázsát, segít a brand építésben, mert magán hordja az adott cég logóját, mottóját és egyéb védjegyeit.
Mire is használható ez még? Nos, nyugodtan számítani lehet rá borítékok címzésekor, kitűzők készítése során, gyártási számok és típuscímkék készítésekor, illetve beválik termékjelölésre egyaránt. További infót találhat erről az ember a dunasp.hu weboldalán.