Vásárlás

Miért fontos a turbó tisztítás?

2018-06-06

Az autó teljesítményét rengeteg tényező befolyásolhatja. A dízelmotor karbantartása kiemelten fontos ebből a szempontból. A turbó tisztítás elsőre bonyolultnak tűnhet, de nem a JLM termékeivel.

A speciális adalékanyag karbantartja a motor minden részét, eltávolítja a lerakódásokat és megfelelő kenést biztosít. A gépkocsi így mindig a lehető legjobb teljesítményt fogja hozni az utakon. Nem fogjuk azt érezni, hogy lomhább lett.

A turbó tisztítást csak bizonyos időközönként kell elvégezni. Ehhez nyugodt szívvel használhatjuk a JLM dízel extrém tisztító üzemanyag adalékanyagot. Sokan feleslegesnek tartják az ilyesmit, mivel úgy gondolják, hogy úgysem lesz semmi hatása az autóra.

Azonban egy bizonyos idő elteltével mindenki megtapasztalhatja, hogy az autó motorja mintha kezdene veszíteni az addigi teljesítményéből. Sokkal gazdaságosabb a turbó tisztítást néha elvégezni, mint a szervizeket járni ezzel a problémával. Ha a mozgó alkatrészeknek nincs biztosítva a megfelelő kenés, akkor helyrehozhatatlan károk is keletkezhetnek.