méhviasz gyertya
Vásárlás

Méhviasz gyertya gyönyörű kivitelben

2022-05-28

A méheknek minden terméke értékes. A méhviasz gyertya is nekik köszönhető, hiszen kiváló gyertyák készítésére. A méhviaszról tudni kell, hogy a méhek építőanyaga, így teljesen természetes. Csodálatos anyag, aminek értékét már nagyon régen felfedezték az emberek.

Az ebből készült gyertya lángja melegebb, sárgás színnel világít, az illata pedig roppant kellemes. Nem csöpög, kis füsttel ég, ráadásul a legmagasabb olvadásponttal rendelkezik, így égése kétszer tovább tart bármilyen más fajtánál. A méhviasz gyertya melegséget, barátságos hangulatot visz minden szobába, ugyanakkor a testi és szellemi egészségre is jó hatással van.

Pozitív hatása van ugyanis a légzőszervekre, légfertőtlenítő, csíraölő és nyugtató egyaránt. A beobee.hu webáruházban gyönyörű méhviasz gyertya típusok vannak és dekorációs tárgyként is megállják a helyüket. Nem tartalmaznak paraffint, káros mellékanyagokat és pamutból készült kanóccal vannak ellátva. A gyönyörű és illatos gyertyák különleges hangulatot teremtenek mindenhol.