Vásárlás

Kókuszgolyó netről vásárolva

2021-06-21

Léteznek olyan hagyományos desszertek, amiket minden háztartásban viszonylag sűrűn megsütnek a háziasszonyok, azonban ezek mindegyike cukor hozzáadásával készül. Például a kókuszgolyó az a nyalánkság, amit már a kislányok is képesek elkészíteni, ha betartják a receptben leírtakat. Viszont ez fajta finomság meglehetősen hizlaló jellegű, illetve a diabétesszel élők sem fogyaszthatják, tehát nem a legegészségesebb.

Persze olykor bűnözhetünk egy kicsit ezzel, de mégis jobb választás a prookies.hu webshop kínálatában felfedezhető kókuszgolyó, mivel ez nem tartalmaz búzalisztet, sem pedig hozzáadott cukrot. Darált zabpehellyel, sovány kakaóval, hozzáadott tejsavó fehérjével, illetve rumaromával készül. Nem kell amiatt aggódnunk, hogy fogyasztása után felszedünk néhány kiló súlytöbbletet, tehát nyugodtan ehetjük. A webáruházból megrendelhető hűtött és fagyasztott formában a kókuszgolyó, tehát beszerezhetünk többet is belőle, mert a mélyhűtőben sokáig eláll. Persze, egyéb finomságokat is kínál a netes cukrászda.

Kapható kétszemélyes mini csokitorta is

Ezt a desszertet a legtöbb esetben romantikus vacsorára szokták megrendelni, de olyankor is jól jön, ha két barátnő tart úgynevezett csajos estét. Nekik főleg eszményi a mini csokitorta, mert nem kell a kalóriákat számolgatniuk, nyugodtan fogyaszthatják, miközben az élet fontos dolgairól tartanak eszmecserét. Szerelmeseknek szintén optimális egy szív alakú mini csokitorta, hiszen már a formájának is jelzésértéke van. Például egy évfordulós vacsorának kifogásolhatatlan befejezése lehet egy ilyen desszert.

Bár a webshopból megrendelhető finomság csupa egészséges alapanyagból készül, mégis adja a megszokott, klasszikus ízeket. Így még az urak is kedvelik, akik általában ragaszkodni szoktak a megszokott aromákhoz. Kedves meglepetést okozhat a párjának ezzel a desszerttel az évfordulójukon. Nem muszáj utolsó napra hagyni a megvásárlását, már jóval az esemény előtt beszerezhető, hiszen nemcsak hűtött, hanem fagyasztott formában is kapható mini csokitorta. Gondoskodjon előre az ínyencségről az ünnepi vacsorához!