Zingo
Vásárlás

Kinek ajánljuk a Zingot?

2019-09-25

Végre itt van! A híres amerikai Zingo, ami számos díjat nyert szerte a világon, már magyarul is elérhető. 2002 és 2008 között a játék 16 díjban részesült az Egyesült Államokban és Kanadában. Népszerűségének legfőbb okai, hogy elősegíti a gyermekek szóbeli és társítási képességeinek fejlesztését. A Zingo nagyszerű meglepetés lesz 3-7 éves korú gyermekeknek.

Ennek segítségével képesek lesznek megtanulni a szavak és képek összekapcsolását, gondolataik megfogalmazását és a koncentrálást. A játék tökéletesen fejleszti az asszociatív gondolkodást és az éberséget. A színes dizájn és a képek bősége miatt, ideális ajándék a legkisebbeknek, akik egyelőre csak a betűk megértését tanulják.

A játék megkezdése előtt, minden résztvevő kap egy kártyát, amin több zseton található. A résztvevőknek a lehető leghamarabb ki kell találniuk a nevet, ami megjelenik a zsetonon. A Zingo folyamata nagyon hasonlít az aukciós kereskedelemre, azzal a különbséggel, hogy a résztvevők nem összegeket, hanem szavakat kiabálnak.