Cremesso
Vásárlás

Kifinomult ízek a Cremesso-tól

2020-07-27

Mint sok minden az életben, a kávézási szokások is egyéni preferencia kérdései. A tökéletes élményhez a Cremesso minden alkalomra megfelelő kávét kínál. Ezek között a lágy és kiegyensúlyozott, de persze a stimuláló és exkluzív ízek is megtalálhatóak. A kapszulák megőrzik a fekete ital varázslatos aromáját egészen a fogyasztás pillanatáig.

Így a Cremesso kávékapszulák, amelyek kizárólag a világ legjobb ültetvényeiről begyűjtött prémium babokat tartalmazzák, mindig csak friss ízt kínálnak Önnek. Számos tényező befolyásolja a tökéletes eszpresszó elkészítését. Az egyik a kávébab pörkölése. A márka mestereinek sokéves tapasztalata ezen a területen biztosítja a megfelelő keveréket.

A kávészemek a világ legjobb, gondosan kiválasztott sarkaiból származnak, például Közép-Amerika felvidéki, valamint Etiópia és Ázsia hegyi ültetvényeiről, ahol a monszunok rendkívüli hatással vannak a növényekre. Minden régió különleges tulajdonságokkal ruházza fel a termést. A Cremesso művészete az, hogy begyűjti és továbbfejleszti azokat.