fészekhinta
Vásárlás

Kerti fészekhinta a tökéletes egyensúlyérzékért

2020-07-01

Egyre nehezebb olyan játékot beszerezni otthonra, amivel a gyerekek szívesen játszanak, kint van a szabadban és egyszerre akár többen is használhatják. A fészekhinta remek megoldás lehet, hiszen a fent említettekből minden igaz rá.

Tulajdonképpen egyszerűen felszerelhetjük a kertbe, nem foglal nagy helyet. Csupán arra kell ügyelnünk, hogy a hinta előtt és mögött elengedő területet hagyjunk. Maga a játék lényegében elég réginek számít, azonban több évtizedes múltja alatt is töretlen a népszerűsége. A fészekhinta pedig garantáltan felkelti majd a kicsik érdeklődését, hiszen merőben új formában próbálhatják ki az addig jól ismert játékot. A fészekhintában akár 2 gyerek is kényelmesen elfér, legyen szó fekvő- vagy ülőpozícióról.

A játék 3 éves kórtól ajánlott, hiszen a rögzítés nem oldható meg. A nagyobbaknál is fontos a biztonság, így javasolt a fészekhintát úgy felerősíteni, hogy az a földtől pár centiméterre helyezkedjen el. Így nem következhet be egy esetleges eséskor semmilyen komolyabb sérülés.