album készítés
Szolgáltatás

Igényes album készítése otthonról

2020-04-08

Ha szeretné igazán élvezni a nyomtatott fényképek minőségét és a nagy formátumokat, akkor nem tanácsos az olyan közösségi hálózatokra feltöltött képeket használnia, mint például az Instagram vagy a Facebook. Ez az információ az egyedi vászonkép készítés folyamatára is teljes mértékben igaz. Az innen leszedett képek a valóságban nagyon kicsi méretűek és bár a képernyőn jól mutatnak, nyomtatáskor valószínűleg homályosak és elmosódottak lesznek. A legjobb, ha a számítógépén vagy a telefonján tárolt eredeti fotókat veszi alapul.

A bestfotokonyv.hu weboldal szolgáltatásának megrendelésével, a 20×30 cm méretűtől egészen a 60×90 cm-ig terjedő egyedi vászonkép készítésére van lehetőség. Mi tudjuk, hogy Ön sok jó fotóval rendelkezik és azt is, hogy ezek többsége különböző méretű. Ezért fejlesztettünk ki ennyire sokféle formátumot. A poszterek elérhető árszabásával megpróbáltuk még vonzóbbá tenni ezt a szolgáltatásunkat a nagyközönség körében. Tettük mindezt azért, mert szerintünk a szépségnek mindenkinek elérhetőnek kell lennie. Napjainkban a szívéhez közel álló fotók megőrzésének legjobb módjául a könyvek fényes lapjaira nyomtatott képek szolgálnak. Az album készítés manapság egy profi méregdrága szolgáltatásai nélkül is kivitelezhető. Ehhez nincs szükség egy megfelelő paraméterekkel és kialakítással rendelkező fotókönyv keresésére, mert ezt saját kezűleg is létrehozhatja. Még a legdrágább késztermékeket sem lehet összehasonlítani a kézzel készített munka értékével, amibe a lélek egy darabja is belekerül.

Egy ilyen tiszta szívből jövő ajándék költsége nemcsak az album készítésből és a képek kinyomtatásából áll, hanem valami sokkal többől. A Best fotókönyv mindenkinek elérhetővé tesz egy olyan lehetőséget, amihez nincs szükség speciális ismeretekre és segítségre. A saját fotó történetének szerkesztése egy beépített online program használatával történik. Ez lehetővé teszi, hogy az album készítés során az egyszerű pillanatokat egyetlen harmonikus és lenyűgöző történetbe kombinálhassa anélkül, hogy erőfeszítést igényelne.