porcelánpor
Vásárlás

Használ még valaki porcelánport?

2020-02-13

Természetesen igen! A porcelánpor még mindig igen szép felhasználói számot tudhat a magáénak annak ellenére, hogy a zselé használata kicsivel népszerűbb. Jó tudni, hogy azok, akik megmaradtak a keményebb anyag használatánál, miért döntöttek így. Ez a termék, bár jóval tartósabb, sokkal több kihívást állít a körmösök elé. Az alapvető tulajdonsága, hogy UV lámpa helyett levegőre köt, köszönhetően egy speciális liquidnek. Ez, bár nagyon jól hangzik, magával hozza azt is, hogy sokkal gyorsabb, gyakorlottabb és precízebb munkát kíván, mint a zselé.

A porcelánpor előnyei között elsődleges, hogy jóval strapabíróbb, ha gyomlálásról, mosogatásról vagy bármilyen olyan tevékenységről van szó, ami esetleg tönkretenné a zselés körmöket. Persze nem elpusztíthatatlan és ha törik, akkor nagyon, így nem feltétlenül ajánlatos falat mászni, miközben ilyen körmeink vannak, viszont a szokásos napi teendőknél nem lesz probléma. Az mindenképpen kijelenthető, hogy a porcelánpor inkább a gyakorlott kezeknek ajánlott.

Az iskolákban frissen végzetteknek sem kell nagyon búslakodniuk, hiszen a kezdő műkörmös szett számukra lett kitalálva. Minden megtalálható benne, ami csak kell a gyakorláshoz, így megéri befektetni. Érdemes a tanfolyamon előzetesen érdeklődni, hogy melyek azok a dolgok, amelyek mindenképpen szükségesek. Nagy valószínűséggel azok mind megtalálhatóak lesznek a legtöbb kezdő műkörmös szettben. Reszelők, lakkok, lámpa, elektromos reszelő és még megannyi más.

Különböző méretben léteznek ezek a csomagok, kaphatóak kisebb-nagyobb kiszerelésben, természetesen különböző áron. Ennek leginkább az oka az, hogy akik csak otthon szeretnének ezzel foglalkozni, nyilván nem kell annyi különböző dolog, mint azoknak, akik hivatásszerűen szeretnék űzni. A kezdő műkörmös szett profik által lett összeállítva, a készítők pedig odafigyeltek rá, hogy csak minőségi alapanyagokat és eszközöket rakjanak a csomagba, amelyekkel könnyű dolgozni. Ez megkönnyíti a tanulás időszakát és sok sikerélményben lehet része az embernek.