Fejlett műszerek
Vásárlás

Érintésvédelmi műszer bővíthető memóriával

2019-09-19

Elég az árára pillantani és máris nyilvánvalóvá válik, hogy ez nem otthoni felhasználásra készült. Az érintésvédelmi műszer kifejezetten ipari körülményekhez lett tervezve. A legmodernebb változatok már érintőképernyővel rendelkeznek.

Ez nagyban megkönnyíti a mért értékek leolvasását és könnyű kezelhetőséget eredményez. A memória kapacitás szintén egy olyan funkció, amire az elődök esetében még nem volt lehetőség, viszont a muszeroazis.hu kínálatában található érintésvédelmi műszer tárhely kapacitása memóriakártyával bővíthető.

Mint tudjuk, a biztonság mindennél fontosabb, ezért ezzel az eszközzel mérhető az áramütés elleni védelemmel és a földeléssel kapcsolatos összes paraméter. Mindez egyetlen érintésvédelmi műszerrel lehetséges, amivel automatikus teszteket is végezhetünk.

Képes az adatok valós idejű kijelzésére, amivel rengeteg időt spórolhatunk meg a mérések során. Egy elektromos hálózattal kapcsolatban megjeleníthető az összes adat, az alapszíntű diagnosztikának hála. Ezen kívül, az érintésvédelmi műszer megfelel az EN 61000-4-30 szabvány S osztályának.