Testharisnya
Vásárlás

A tesharisnya mindig telitalálat

2020-02-04

Hamarosan itt a Valentin nap, ami tökéletes alkalom arra, hogy valamilyen apró őrültséget műveljünk és kicsivel huncutabbra vegyük a figurát. A szexi fehérnemű tökéletes cinkostársa lesz, a kérdés már csak az, hogy melyiket választja. Ha annyira nem szeretné túlzásba vinni a dolgot, akkor érdemes a konzervatívabb darabok között keresgélnie.

Itt azonban nem apáca jelmezre kell gondolni, bár az is kapható, természetesen szexi változatban. Amennyiben még csak ismerkedik ezzel a világgal, úgy bőven elég, ha egy-egy tanga, harisnyatartó, melltartó hármasára gondol, amit az ezekhez illő magassarkú tehet igazán érdekessé. Fontos kiemelni, hogy a szexi fehérnemű egyáltalán nem jelenti azt, hogy közönséges darabokról van szó. A magas minőségű anyagok felhasználásával készült darabok gondoskodnak arról, hogy igazi luxusélményben legyen része, méghozzá lényegesen olcsóbban.

Az árak vizsgálatánál érdemes megfontolni, hogy szexi fehérneműt az ember nem csupán egyetlen alkalomra vásárolja meg, hiszen az előbb említett magas minőségnek köszönhetően, igen sokáig élvezheti majd a kényelmét. Ha ezúttal elhagyná a konzervatívabb darabokat és kicsit bevadulna, akkor is talál kedvére valót. A fiatalabb generáció már talán annyira nem, de azért még sokan emlékeznek a szinte már ikonikus Miu-mi újság? kérdéssel kezdődő dallamokra, ami a Macskafogóban csendült fel egy igencsak megnyerő cicalány előadásában.

A cicaruha vagyis testharisnya segítségével ugyanolyan hatásosan bolondíthatja magába a kiszemeltjét, ahogy azt a hálóruhát viselő hölgy tette az animációban a közönségével. A különlegessége vitathatatlan, jó hír pedig, hogy a testharisnya viselése messze nem annyira kényelmetlen, mint ahogy az elsőre tűnik. Sőt, még csak a felvételéhez sem kell különleges képességekkel rendelkezni, ugyanis a titok a részletekben rejlik. Ezeket a darabokat kifejezetten nem arra tervezték, hogy egyhamar a padlón landoljanak. Nem kell nagyon megijedni, a testharisnya rendelkezik néhány titkos bejárattal a stratégiai pontokon, így nem ünneprontó.